Sobre mi

 

DISSENY D’EXPOSICIONS TEMPORALS O PERMANENTS PER A MUSEUS I INSTITUCIONS

Sóc un professional independent expert en museografia i en el disseny d’exposicions.

En cada nou projecte, aprofundeixo en el coneixement especialitzat del comissari i l’equip de conservadors per arribar a solucions formals, que ordenen i comuniquen als visitants els temes, les peces i els espais de forma integrada.

La comprensió en profunditat de l’arquitectura d’interiors, l’espai escenogràfic, el disseny interactiu i la comunicació gràfica, em faciliten crear espais immersius viscuts com a una experiència pel visitant.

Competències: disseny d’interiors, escenografia, disseny de mobiliari, mesures de conservació d’art, comunicació visual, senyalització, disseny gràfic, disseny digital, gestió de la producció del projecte, seguiment i direcció del muntatge.

Formació: llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Disseny i Màster en Disseny d’Espais Interiors per Elisava, Universitat Pompeu Fabra.

132DSCF3644albert-delacroix-caixaforum-001image6Les exposicions realitzades m’han permès col·laborar amb molts diferents museus:

ANGLATERRA
Royal Academy of Arts, Victoria and Albert’s Museum, RIBA, British Museum

FRANÇA
Musée du Louvre, Musée National des Arts asiatiques-Guimet, Foundation Cartier, Musée Rodin, Cinémathèque française, Musée de Cluny

SUÍSSA
Musée de l’Elysée, Musée Olympique, Musées de Genève

ITALIA
Consiglio Scientifico CISA Andrea Palladio, Vicenza (Italia)

ESPANYA
Museo Nacional del Prado, Patrimonio Nacional, Museo de Historia de Madrid
Consorci del Patrimoni de Sitges, Museu Dalí, Museo Picasso Málaga, MNAC, MACBA


PROJECTES INTERNACIONALS

DE L’EUROPE – CNA Centre national de l’audiovisuel, Luxembourg

AERNOULT MIK – Festival Printemps de september, Toulouse

DU VENT ET DES VOILES – Musée Olympique, Lausanne

SHOJI UEDA – Musée de l’Elysée, Lausanne

THE MOST IMPORTANT THING – Palais des Nations de les Nacions Unides, Ginebra

Art_Bit_llibre

He publicat el projecte de l’espai Art BIT de la Mediateca de la Fundació “la Caixa” en el llibre EXHIBITION STANDS. ARCHITECTURAL DESIGN. ED. MONSA

 

 

 


CLIENTS

Ajuntament de Barcelona – BCD Barcelona Centre de Disseny – Casal Solleric – CNA-Centre National de l’Audiovisuel (Luxemburg) – Diputació de Barcelona – Fundació “Agbar” – Obra Social “la Caixa” -Generalitat de Catalunya -Centre de Documentació i Museu Tèxtil – Macba – Museo Picasso Málaga – Museu Episcopal de Vic – Olympic Museum (Lausanne) – Palau Robert -Universitat de Barcelona- Museo Nacional del Prado – Patrimonio Nacional – Fundacion Mapfre – Museo Picasso Málaga – Museus de Sitges